010 - 313 27 85 info@yokina.nl

Open dag bij Yokina Health & Balance.
Zondag 20 januari opent Yokina Health & Balance haar deuren.

U kan kennis maken met de behandelingen en activiteiten van Yokina Health & Balance en partners.
Doormiddel van workshops en demonstraties kan u kennis maken met mindfulness, haptonomie, acupunctuur, massage en 3D Functional training.

Yokina Health & Balance

Nancy Presuel. Acupuncturist en Massage therapeut…onder andere…

Acupunctuur en Massage therapie.

Acupunctuur.

Wat is eigenlijk vitale energie? …die levenskracht die ons lichaam
laat functioneren, de bron van alle beweging en verandering?

Altijd willen weten hoe die naaldjes op jou lichaam werken? Wat is precies Acupunctuur? Hoe werkt het en wat heb je er helemaal aan?
Tijdens deze open dag laat ik je een behandeling zien, krijg je uitgelegd wat de behandeling precies doet en wat kan acupunctuur betekend voor jou gezondheid en algemene welzijn.

 

Massage therapie.

Wat maakt de massage therapie van Nancy Presuel van Yokina Health & Balance zo bijzonder? Waarom is het die anders dan anders? Soms is het niet wat je doet…maar hoe je dat doet…

Tijdens een massage sessie combineer ik verschillende massage- en energietechnieken die op je afgestemd zijn.
Als het ware maak ik een “speciale persoonlijke formule” voor je.

Tegelijkertijd, bereid ik mijzelf (via ademhalings- en meditatieve technieken) voor op de behandeling die ik aan jou ga geven. Dus als het ware, creëer ik een “veld” van healing, contact en goedheid in de ruimte en tussen ons.  En dat voel je!
Bovendien worden de massages gegeven met de juiste kracht en met de juiste professionele technieken ….dus de juiste combinatie van Kennis en Kunde!!

Programma Workshop en demonstraties: 12.15u – 12.40u 3D Functional training 12.45u – 13.10u Haptonomie 13.15u – 13.35u Acupunctuur 13.35u – 13.45u Massage 13.50u – 14.15u Mindfulness. 14.20u – 14.45u Stoppen met roken 14.50u – 15.15u Haptonomie 15.20u – 15.40u Acupunctuur 15.40u – 15.55u Massage 16.00u – 16.25u Mindfulness 16.30u – 16.55u 3D Functional training Doorlopend zijn we aanwezig om je meer te vertellen over de verschillende behandelingen.

Feelgood Haptonomie

Haptonomie gaat over het contact met jezelf en hoe je staat in het contact met je omgeving. Tijdens oefeningen op de behandeltafel of met een materiaal (bal, tol) ervaar je in het moment hoe jij omgaat met jezelf en daarbij ook met de ander. Je lichaam reageert op aanraking, op beweging, op een emotie. Je lichaamsbewustzijn vergroot als je voelt naar deze bewegingen van je lichaam. Door te leren luisteren naar deze signalen word je mentaal sterker en kom je meer in balans. In je fysiek uit je dit ook, waardoor mensen anders met je omgaan. Meer info: www. feelgoodhaptonomie.nl.

In de workshops gaan we simpele oefeningen doen waarbij je ervaart hoe je lichaam reageert op prikkels. Je lichaam geeft aan ga ik er naar toe of beweeg ik weg. Verzacht  of verhard (een deel van) mijn lichaam? Wat doet mijn ademhaling? Kortom je reageert op je omgeving. Je bent welkom om te ervaren! Luise van Luik

Vivo

Stress, een drukke agenda, een hoofd vol gedachten….

Tijdens een mindfulness training leer je hoe je rust kunt brengen in de dagelijkse hectiek van het leven. Meer genieten van de mooie momenten en voelen dat je leeft, in plaats van geleefd te worden.

Nadia Bertelli werkte 10 jaar als arts en geeft sinds 2012 trainingen om mensen te helpen om bewuster en vitaler in het leven te staan.

Tijdens deze korte workshop legt zij uit wat Mindfulness is en verzorgt ze een ontspannende meditatie (incl. audiobestand om thuis verder mee te oefenen)

Meer info: www.vivoforlife.nl

Peters support

De blijheid en vooral de opluchting van de mensen, die ik heb mogen helpen stoppen met roken, is voor mij een stimulans om hiermee door te gaan. 

Sinds 1995 ondersteun ik mensen vooral met het beheersen van hun verslaving m.b.v. Lasertherapie en E.F.T.. 

De ademtraining vanuit de Yoga zet ik graag als hulpmiddel in.

WWW.STOP-ROKEN.NL/ te

MoveQ

Wellness … De nieuwe fitness. MoveQ biedt gezonde training in drie dimensies (3D) van het hele lichaam als levensstijl. Hierbij hoort vaak ook bindweefsel behandeling. Dit vergroot de  kans op een positieve invloed op welzijn, fitheid, prestatie en een lang leven. Hou je van gevarieerde training en een hoge fun factor? Dan is dit voor jouw. Wij verzorgen zowel persoonlijke training als kleine groep training. Het is groep training met persoonlijke aandacht.

Op de Open Dag.
Ervaar een MoveQ beweeg training sessie van 25 min. voor max 10 personen en / of een bindweefsel behandeling van 10 min. Ik richt me vooral op nek en schouders.