Selecteer een pagina

Massage

Via onze massages kan je onder andere, aan de volgende werken:

  • (chronische) pijnklachten
  • stress gerelateerde spanning
  • lichamelijke klachten door sportprestaties

Een massage kan voorkomen dat deze klachten erger worden.
Doormiddel van onze professionele massages kan je ook preventief aan je gezondheid en welzijn werken.
Het regelmatig nemen van een massage-behandeling zorgt er voor dat je volledig ontstresst, je lichaam en geest opwekt en dat je nieuwe energie krijgt.
Preventieve massage-behandelingen kunnen voorkomen dat je klachten ontwikkelt.

Massage is een weldaad, voor iedereen. Je lichaam ontspant,
de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, afvalstoffen afgevoerd en pijnlijke spieren soepeler.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage verminderd de vermoeidheid,  ont-strest je geest en geeft je nieuwe energie. De warme olie en de rustige, professionele, aanraking maken de ontspanning compleet.

Sportmassage

Sportmassage hoort bij een gezonde, actieve, levensstijl. Je kan voor, tijdens of na een inspanning van deze massage te genieten. De massage technieken en intensiteit zorgen voor een betere doorbloeding van de spieren en afvoer van de afvalstoffen om zo de kans op blessures te verminderen. Zo kan je meer genieten van je sportprestatie.

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een techniek gebaseerd op de traditionele drukpunten massagetherapie. Deze therapeutische massage stimuleert de reflexzones van je voeten, die in verbinding met je interne organen staan. Op die manier worden energieblokkades opgeheven, het lichaams-ontgiftend vermogen en de energiestroom van je lichaam gestimuleerd.

Chronische Pijnklachtenmassage

Deze behandeling maakt gebruikt van een combinatie van verschillende massagetechnieken en technieken  van de Chinese- en  Japanse-geneeskunde. In overleg met je, kan een op maat gemaakt plan van aanpak opgesteld worden, om de klachten zoveel mogelijk te verminderen of te genezen.

Nek-Schouder-Rugmassage

De nek-schouder-rug massage is een zeer efficiënte massage die de spanning in dit gebied direct aanpakt en verhelpt. Mensen zitten tegenwoordig uren lang achter een bureau of een beeldscherm. Dit gaat vaak  gepaard met deadlines, intellectueel werk en een werkhouding die niet altijd optimaal is. De nek-schouder-rugmassage zorgt ervoor dat dit gebied vrij komt, stimuleert de doorbloeding en maakt de spieren weer soepel. Dit kan een gunstige effect hebben tegen spanningshoofdpijn, stijve nek en rugpijn.

Stoelmassage

Stoelmassage is een behandeling gebaseerd op IOKAI Shiatsu, een manuele therapie die een Japan ontwikkeld is. Het is een vertakking van de rijke oriëntaals-medische traditie.  De massage wordt door de kleding heen gegeven op een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel. Deze behandeling is kort, intensief en gemaakt  om in korte tijd resultaat te geven. Na de behandeling  komt je lichaam weer in balans, met nieuwe energie, waardoor stress en vermoeidheid minder kans krijgen.

Kindermassage

Bij deze behandeling wordt je kind ontspannen en komt uw kind volledig tot rust. Spierpijnklachten, door sport, spelen of spanning, worden door deze speciale massage behandeld. Hierdoor gaat uw kind zich beter voelen en kan uw kind beter omgaan met nieuwe situaties.